maandag 22 juli 2024  
Home   |    Diensten   |    Carrière   |    Download   |    Contact  
Professioneel dienstverlenen
Software ontwikkelingSysteembeheer
Veranderingen in de markt en wensen van gebruikers wijzigen in hoog tempo. Daarom heeft 8bit.net gekozen voor het .NET framework(C#, Visual Basic .NET, ASP.NET) om de time-to-market zo kort mogelijk te houden. Hierbij vinden wij het belangrijk uw business te kennen en uw processen te begrijpen, zodat wij mee kunnen denken vanuit de techniek.

Alle 8bit.net software engineers zijn Microsoft gecertificeerd en werken met de gangbare ontwikkelstandaarden en methodieken om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij een al bestaand ontwikkelteam.

Voor meer informatie of het inhuren van één of meerdere software consultants kunt u contact op nemen met onze sales afdeling
Het beveiligen van een netwerk is een vak apart, maar de basis hiervan is degelijk systeembeheer en ook dat is een vak apart. Niet alleen incidenten oplossen, maar pro-actief te werk gaan om het ontstaan van een probleem al voor te zijn.

De IT professionals van 8bit.net zijn enthousiast, gemotiveerd en Microsoft gecertificeerd en daarom uitermate geschikt om uw lijn- of project organisatie tijdelijk te versterken.

Bent u op zoek naar gecertificeerde IT specialisten neem dan contact op met onze sales afdeling.
8bit.net © 2000-2024